Gizlilik Politikası

Biz kimiz
Web sitemizin adresi: http://www.112fm.net

112FM gizlilik haklarınıza önem verdiği için, aşağıda belirtilen şu ilkelere uyar:

112FM, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 Sayılı Kanun”) ve ilgili mevzuattan doğan yasal yükümlülüğü çerçevesinde, kullanıcılarının kişisel bilgi ve verilerini (“Kişisel Veri”) yarışma, promosyon veya sair olay ve durumlar kapsamında talep edebilir. Kişisel Veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi anlamına gelir.112FM ile paylaştığınız kişisel veriler, işbu Gizlilik Haklarınız’ın kabulü ile vermiş olduğunuz açık rızanıza istinaden, 112FM tarafından gerekli tedbirler alınarak işlenir ve saklanır. 112FM’e tarafınızca verilen Kişisel Veri’leriniz kullanılabilir ve 112FM’in yeni özellikleri, hizmetleri ya da ürünleri hakkında size zaman zaman bilgi ve belge gönderilebilir.
İşbu Gizlilik Haklarınız ile 6698 Sayılı Kanun kapsamında kişisel verilerinizin toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına, yurtiçine ve yurtdışına aktarımına izin verirsiniz. Paylaştığınız ve/veya paylaşacağınız kişisel verileriniz, 112FM ve tüm iştirakleri, bağlı ortaklıkları ile, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz yurt içi ve/veya yurt dışındaki üçüncü taraflarla paylaşılabilecek olup, bu paylaşıma açık rızanızı vermektesiniz.
Bilgisayarınızın Web tarayıcı yazılımının (browser) dosyalarının içine ‘cookie’ adında bir metin dosyası yerleştirilebilir. Cookie’nin kendisi, hakkınızda Kişisel Bilgi içermese de, Site’nin tarafınızdan nasıl kullanıldığı hakkında bilgilerle, Site’ye bilerek ve özellikle verdiğiniz bilgilerin, Site tarafından ilişkilendirilmesini olanaklı kılar.
Eğer 6698 Sayılı Kanun ve ilgili sair düzenlemeler çerçevesinde, işlenen kişisel verilerinizin neler olduğu, işletme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığı konuları hakkında bilgi almak, yurt içi veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda bu verilerinizi değiştirmek ve güncellemek, bu durumun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesi yönünde talepte bulunmak ister veya Site’nin bu ilkelere uymadığını düşünürseniz, 112acilfm@112acilfm.net adresinden elektronik posta ile, 0541 854 41 03 numarasından telefon ile veya Türkiye adresinden posta ile 112FM’e ulaşabilir ve bilgi verebilirsiniz.
Bu durumlarda sorunun çözülmesi veya tarafınıza gerekli bilginin verilmesi için ticari açıdan mantıklı tüm çaba 6698 Sayılı Kanun ve ilgili sair mevzuat çerçevesinde 112FM tarafından sarf edilir.

Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi, Anonim Hale Getirilmesi
112FM ile paylaştığınız ve/veya paylaşacağınız kişisel verileriniz, işlenmiş olmasına rağmen, 6698 Sayılı Kanun kapsamında işlenmesini gerektiren sebep ve amaçların ortadan kalkması halinde resen veya talebiniz üzerine 112FM tarafından silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

Resmi Makamlarla Kişisel Veri Paylaşımı
112FM, üyelik, kullanım ve sair yollarla tarafınızca paylaşılan kişisel verilerinizi ve trafik bilgilerinizi, güvenliğiniz ve 112FM’in yasalar karşısındaki yükümlülüğünü ifa etmesi amacıyla, örnek olarak sayılmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere suçla mücadele, devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi ve benzeri durumlarda yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilir.

İzinsiz Kullanım Hallerinde İhbar ve Bildirim
Telif hakları hususunda yapılacak izinsiz kullanım ile ilgili ihbar ve bildirimler 112acilfm@112acilfm.net adresine yapılabilir. İhbar ve bildirimler karşısında 112FM derhal söz konusu ihbarları değerlendirip araştırır ve gerekli gördüğü her türlü tedbiri alır ve işlemleri başlatır.

Uygulanacak Hukuk
İşbu web sitesi (işbu web sitesi üzerinden link verilen üçüncü kişilere ait web siteleri hariç) 112FM tarafından kontrol ve idare edilmektedir. İşbu web sitesine erişim sağlamanız veya web sitesini kullanmanız halinde web sitesinin içeriği ile ilgili ve sizin erişim ve kullanımınızla ilgili hususlarda çıkacak sorunların çözümünde uygulanacak hukuk Türk Hukuku olup, İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri münhasır yetkili kılınmıştır.

Değişiklikler
112FM, işbu Gizlilik Hakları’nda her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, yeni Gizlilik Hakları’nın “www.112Fm.net” sitesine eklenmesiyle birlikte derhal geçerlilik kazanır.

Diğer
Bu anlaşma, T.C. yasalarına uygun olarak, hiçbir yasal tezata yer verilmeden yürütülecektir. Eğer bu anlaşmanın herhangi bir maddesi, yasadışı, geçersiz ya da herhangi bir nedenden ötürü yasal açıdan uygulanamaz durumdaysa, o halde söz konusu madde bu anlaşmadan çıkarılabilir sayılacak ve geriye kalan maddelerin geçerliliğini ve yasal açıdan uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz
Yorumlar
Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

Ortam
Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

İletişim formları
Çerezler
Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Bir hesabınız varsa ve bu siteye giriş yaparsanız, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Diğer sitelerden gömülen içerik
Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, resimler, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Analiz
Verinizi kimlerle paylaşıyoruz
Verilerinizi ne kadar süre tutarız
Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler
Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verinizi nereye gönderiyoruz
Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.

İletişim bilgileriniz
Ek bilgi
Verinizi nasıl koruyoruz
Hangi veri ihlali prosedürlerimiz var
Hangi üçüncü taraflardan veri alıyoruz
Kullanıcı verileriyle ne tip otomatik karar verme ve/veya profilleme yapıyoruz?
Sanayi bakanlığı kamuyu aydınlatma yükümlülüğü